Kristen gravid, med Robert!?

Läste nyss att Kristen var gravid, med självaste Robert!!! Vet inte om detta är sant eller om det bara är rykten. Hoppas att det inte är rykten, men hörde oxå att dom inte får vara tsm för att det kan förstöra filmen om dom skulle göra slut, men dom är ju inte tsm vad vi vet. Hon är ju fortfarande tsm med Michael Angarano.


"Förra numret av FRIDA kunde vi avslöja en romans mellan Joe Jonas flickvän, Camilla Belle, och Robert Pattinson. Nu har vindarna vänt och han sägs vara tillbaka hos Kristen Stewart igen. Det senaste i kärleksdramat är att det väntar barn.
-Hennes mens var försenad, men hon tänkte inte på det så mycket, säger en vän till skådespelerskan till sajten New Weekly.
Plötsligt slog det henne att hon faktiskt kunde vara gravid, så en av hennes kompisar åkte iväg och köpte ett graviditetstest.
-Hon var rädd att någon skulle se henne i affären, och skickade därför en kompis. Hon är väldigt orolig över situationen, säger Kristens vän.
Enligt vännen är det säkert att det är Robert som är pappan och inte Kristens pojkvän Micheal Angarano:
-Hon har med hjälp av en barnmorska räknat ut när barnet blev till, och det råder inga tvivel om att det är Robert som är pappa.

FRIDA  (idioiter) : FRIDAs kändis och skvaller expert spår parets framtid. - Det är många turer fram och tillbaka runt twilight-paret. Hur den här kärleks-karusellen ska sluta kan ingen veta, men jag tror att det skulle bli kanonföräldrar. Men kanske kan det vara så att det väljer att inte behålla barnet eftersom båda är mitt uppe i sina karriärer. Men jag håller tummarna för att ryktet är sant och att det kommer en liten twilight-bebis i vinter.

/Alexandra

Kommentarer
Postat av: Johanna

hej nej tuvärr kan inte göra egna jag har köpt denna hos thetwilightsaga. en av tjejerna är helt grym på det.. men du har ju så fin sida

2009-08-20 @ 15:43:06
URL: http://fabulousrobertpattinson.se
Postat av: Sunny (twilight.blogg.se)

SV: Hejsan! Tack så mycke för tipset om klippet, det ligger uppe på bloggen nu. Ursäkta att det tog lite tid.



Angående designer så är det något jag gör. Dock har det lixom bildadts en liten väntelista... hihi. Det skulle nog ta ett tag.



Men din header är verkligen skitsnygg. Du behöver ju inte en ny design tycker jag :)



Kram Sunny

2009-08-20 @ 21:21:05
URL: http://twilight.blogg.se/
Postat av: Linnea

bra blogg!

2009-08-26 @ 17:58:18
URL: http://rightherenow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (det är bara vi på Twitwilight som ser den)

Din URL/Bloggadress:

Skriv det du vill lätta från hjärtat här:

Trackback
RSS 2.0